sunnuntai 27. syyskuuta 2009

2007 Cycles Gladiator Syrah

85 vvp Lasissa amerikkalainen bulkkiviini, jonka valitsin pelkästään etiketin aiheuttaman kohun takia. Pyöräfirman toistasataa vuotta vanha mainosjuliste ei kelvannut Alabamassa, joka kielsi etiketin siveettömänä. Seurauksena viinin myynti räjähti käsiin muualla. Itse viini on vaatimaton paksu mausteinen marjamehu, joka ei innosta millään tasolla. Ei varsinainen hedelmäpommi, mutta latteus ja tasapaksuus tekevät maistelukokemuksesta varsin tylsän. Esanssituoksut vaivaavat myös. Alkon viinivalikoimassa valitettavasti USA ei ole valttia. Varsin kehnoja marjamehuja löytyy hyllyiltä paljon.


Linkki Alkon tuotesivulle

2 kommenttia:

  1. Valkkasin tietysti viinin etiketin vuoksi. Toinen syy oli California, rockin mekka.
    Täyteläinen punaviini on juntin valinta, hienostelija juo pinot noirit. Tässä täyteläisessä punaviinissä ei ollut kuitenkaan häiritsevää mausteisuutta, josta moni chileläinen, argentiinalainen ja jopa australialainen Syrah mielestäni kärsii. Cycles Gladiator Syrah 2007 on ehtaa marjahilloa ja hyvää tunnelmaa alusta loppuun.

    VastaaPoista
  2. Mielikuvat ja mielialat ovat tärkeitä elementtejä kun viinistä nauttii. Siksi joskus teknisesti huonompikin viini maistuu - ja hyvä niin.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...