torstai 24. helmikuuta 2011

2008 Rabl Zweigelt Blauer Zweigelt

84 vvp Lasissa itävaltalainen punaviini. En tiedä mistä kiikastaa, mutta en oikein jaksa ymmärtää Zweigelt-rypäleen hienouksia. Viini on yrttinen ja voimakkaan krisikkainen ja mausteinen. Jälkimaku on intensiivisen tulinen ja pistävä. Tasapaino on enemmän kuin hukassa. Ei koskaan enää! Tammisen kumimaiset lihasuikaleet eivät nostattaneet tunnelmaa illallisella. (Alko 14€)

Linkki Alkon tuotesivulle

2 kommenttia:

  1. Jos nyt jotain positiivista niin hyvin selkeän, puhtaan oloinen, tasapainoinen varmaan sen minkä Zweigeltiltä voi tietyn napakkuuden lomassa odottaakaan. Varsinkin ihmiset jotka eivät punaviinistä paljoa perusta ja kaipaavat, eivätkä pelkää juomassa tiettyä terävyyttä ja selkeää kirsikka/mustikkaista/yrttistä otetta, mutta samalla helppoutta, niin tämä lienee heille omiaan. Ei tämä kuitenkaan mikään ihan laaduton tapaus ole suinkaan.

    VastaaPoista
  2. Tämä edellinen kommentti siis ei punaviinien ystävän tai muutenkaan erityisesti perehtyneen ihmisen kommentti. Kuitenkin senverran tämän hintaisiin 13,88 euroa (alko) perehtyneenä, uskon, että tämäkin on monelle mitä mainioin viini jos punaviineistä puhutaan. Itselleni maistui oikein hyvin. Uskon hyvin, että tämä ei välttämättä ole edes hinta/laatu suhteeltaan erityisen loistokas, mutta mielipiteitä on niin monenlaisia. Itse lipittelen tätä ihan mielissään terävän, selkeän, mutta silti mielestäni ihan laadukkuuden takia.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...