lauantai 5. helmikuuta 2011

2009 Joseph Drouhin Bourgogne Blanc Laforet

90 vvp Lasissa positiivisesti yllättänyt valkoinen burgundilainen. Hikisen sukan tuoksu hieman mietitytti kunnes joku oikaisi että kyse on havumetsästä - kuulosti heti paremmalta. Maussa yllätys oli voimakas hapokkuus, joka yhdistettynä omenaiseen makuun tekee viinistä hyvin raikkaan. Silti viini on samalla voinen, kermainen ja lievästi tamminen joten tämän yhdistäminen monenlaiseen ruokaan on helppoa. Tällä kertaa viini maistui lohicarpaccion kanssa. (Alko 13€)

Linkki Alkon tuotesivulle

2 kommenttia:

  1. Mulla tää pikkasen pyki vastaan ihan sellasenaan, mutta heti kun sai kalaruokaa seuraksi niin ihan eri ääni kellossa.

    VastaaPoista
  2. heh, "haju" oli todellakin lievästi sanottuna erikoinen. Voipi olla, että ilman ruokaa tämä ei ihan noin vaan soljukaan kurkusta alas.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...