perjantai 26. maaliskuuta 2010

2007 Brancaia Tre Toscana IGT

91 vvp Lasissa pitkästä aikaa Brancaian halpisviiini. Suoraan pullosta kaadettuna viini on hapokas ja tanniininen, suoraan sanoen melko karmea. Tällä kertaa edes kuuden tunnin dekantointi ei aivan riittänyt, mutta viini oli siinä vaiheessa jo melko miellyttävä. Rypälesekoituksen marjat, herukka ja krisikka, tuntuivat jo selvästi ja viini oli paremmin tasapainossa. Ehkä viini on hieman yksioikoinen ja tasapaksu, mutta ryhdikäs viini tarjoaa silti hyvän maistelukokemuksen. 

Linkki Superiore.de:n tuotesivulle

Linkki viinin aikaisempaan arvioon

3 kommenttia:

  1. Voisiko tätä kuvitella esim. lampaan kareen kanssa nautittavaksi?

    VastaaPoista
  2. Lammas sopisi varmasti oikein hyvin tämän kanssa. Lampaan kanssa jopa lyhyempi dekantointi saattaisi riittää, koska lampaan rasva kesyttää tanniinit. Parhaimman lopputuloksen saamiseksi suosittelen kuitenkin tuntikausien dekantointia.

    VastaaPoista
  3. Tuntien dekantointi onkin jo suunnitelmissa. Olisi tyhmää pilata hyvä viini liian äkillisellä kumoamisella, kun kerran on varoiteltu tanniinien kireydestä. Sunnuntaina sitten selviää miten meni lampaan kanssa!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...