torstai 24. kesäkuuta 2010

2008 Yellow Tail Shiraz

78 vvp Lasissa yökötys. Tavallisesti kirjoitan harvoin ravintoloissa juomistani viineistä, mutta tämän kohdalla teen poikkeuksen varoittaakseni mahdollisia kohtalontovereita. Viini tuoksuu ja maistuu voimakkaasti laventeliöljylle ja eltaantunut maku on luotaantyöntävän rajamailla. Viini kerää suosiota "hauskan kenguruetiketin" ansiosta. Muita ansioita tällä massatuotantotekeleellä ei sitten olekaan. Itse pysyn jatkossa kaukana tästä.

Linkki Alkon tuotesivulle

2 kommenttia:

  1. Pah, mukamakin viiniasiantuntija. Usean asiantuntijan raadissa kyseinen viini sai parhaat pisteet. Suosittelen ostamaan pullon, kutsumaan ystäviä luoksesi ja nauttimaan mahtavasta seurasta kera upean viinin. Suosittelen kyseistä pulloa kaikille hyvän seuran, lampaan- ja vuohenjuuston tarjoamista elämyksistä nauttiville ihmisille.

    VastaaPoista
  2. Heh, kaipa tuo täytyy lukea jotenkin huumorina? Yellow Tail edustaa sitä uutta maailmaa, mikä rinnastuu sanoihin teollinen, tuotettu ja keinotekoinen. Kaukana on hienot uuden maailman Aussi- tai Uusi Seelanti -punkut, joita niitäkin runsaasti on.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...